Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(Download) "Minciuna" by Care Santos # Book PDF Kindle ePub Free

Minciuna

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Minciuna
  • Author : Care Santos
  • Release Date : January 18, 2020
  • Genre: Action & Adventure,Books,Young Adult,Fiction,
  • Pages : * pages
  • Size : 1007 KB

Description

Traducere de Camelia Dinică

 

V-ați gândit vreodată de cât timp avem nevoie ca să ne îndrăgostim? O secundă? Cinci minute? Două ore? O zi? O săptămână? Toate răspunsurile sunt corecte.

Xenia învață pentru Medicină, încearcă din răsputeri să le facă pe plac părinÈ›ilor exigenÈ›i È™i, când presiunea e prea mare, se refugiază în literatură. De curând, a descoperit romanul De veghe în lanul de secară al lui J.D. Salinger È™i, odată cu asta, pe un forum al cititorilor, a cunoscut un tânăr de vârsta ei.

Nu s-au văzut față în față, abia dacă știe cum îl cheamă și la ce liceu învață, dar își scriu săptămânal, iar sentimentele lor capătă, în ciuda piedicilor sau poate tocmai de aceea, forța unei pasiuni dintre cele care-ți schimbă viața.

Dar, atunci când Xenia trece peste rugămintea lui și încearcă să-l întâlnească, află că nimic nu e ceea ce pare a fi. Cine este cu adevărat sufletul ei pereche? Unde este? Ce ascunde? Răspunsul vine sub forma unui caiet de însemnări și spune povestea unei crime.

„Romanele sunt adesea un răspuns. Un răspuns indignat, consternat, emoÈ›ional, care de cele mai multe ori nu rezolvă nimic, ci lansează È™i mai multe întrebări la care nu-i deloc uÈ™or să răspunzi, dar asupra cărora merită să te opreÈ™ti ca să reflectezi. Adeseori sunt întrebată ce vreau să insuflu prin romanele mele. ÃŽncep prin a corecta verbul. «A insufla» este un cuvânt oribil.  Eu nu vreau să insuflu È™i să mi se insufle nimic. Eu vreau doar să «molipsesc», să «invit», să «seduc». Toate acestea prin singurele lucruri pe care le am: poveÈ™tile, cuvintele. Să «emoÈ›ionez». Iată verbul care mă interesează cel mai mult. Asta vreau: să-i emoÈ›ionez pe tinerii cititori în aceeaÈ™i măsură în care m-au emoÈ›ionat È™i pe mine lecturile din adolescență. Iar dacă, pe lângă asta, reuÈ™esc să stârnesc fie È™i cinci minute de reflecÈ›ie, atunci fericirea mea este deplină.“ — CARE SANTOS


Free PDF Download "Minciuna" Online ePub Kindle