Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[DOWNLOAD] "Efterbyggande vÄrd" by Gunilla Brattberg # eBook PDF Kindle ePub Free

Efterbyggande vÄrd

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Efterbyggande vĂ„rd
  • Author : Gunilla Brattberg
  • Release Date : January 03, 2019
  • Genre: Medical,Books,Professional & Technical,
  • Pages : * pages
  • Size : 4093 KB

Description

Efterbyggande vÄrd Àr en bok som handlar om Ätervinning av mÀnniskor. Massor av energi gÄr Ät för att Ätervinna papper och andra rÄvaror, men ringa energi för att Ätervinna mÀnniskor nÀr de inte lÀngre har nÄgot bruksvÀrde. Arbetslivet lÀmnar efter sig mÀnskliga sopor utan att svara upp mot lagen om producentansvar. En mÀnniska som inte har möjlighet att rehabiliteras tillbaka till yrkesarbete har i praktiken ett reducerat mÀnniskovÀrde. Det Àr i första hand dessa mÀnniskosopor som kommer till VÀrkstaden. Efter en tid i komposten börjar de blomma igen. Med namnet Efterbyggande vÄrd vill jag visa att det finns mycket att göra Àven nÀr alla rehabiliteringsresurser Àr till synes uttömda.
I VÀrkstaden anvÀnder vi vÀrktyg för att hjÀlpa mÀnniskor med vÀrk och smÀrta att hantera vÀrkligheten och bli vÀrkmÀstare. MÀnniskor Ätervinns och restarbetsförmÄgan tas tillvara. I VÀrkstaden Àr mÀnniskors subjektiva upplevelse av vÀlbefinnande viktigare Àn objektiva mÄtt som gÄr att presentera i tabeller och bedöma med statistiska signifikanstester. Detta har dock inte hindrat seriösa utvÀrderingsförsök. I enkÀter och intervjuer har mÀnniskors hÀlsa och upplevelser av ÄtgÀrder studerats. I denna bok presenteras resultat och erfarenheter av enkÀter, hushÄllsstudier, forskningsprojekt, intervjuer och samtal i VÀrkstaden.
Efterbyggande vÄrd Àr skriven för lÀkare och vÄrdpersonal av olika kategorier, men ocksÄ för politiker och vÄrdadministratörer. MÀnniskor med lÄngvarig vÀrk och smÀrta och deras anhöriga kan ocksÄ ha behÄllning av innehÄllet.


Download Free Books "Efterbyggande vÄrd" PDF ePub Kindle