Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "Minden, minden" by Nicola Yoon " eBook PDF Kindle ePub Free

Minden, minden

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Minden, minden
  • Author : Nicola Yoon
  • Release Date : January 26, 2017
  • Genre: Fiction,Books,Young Adult,Romance,
  • Pages : * pages
  • Size : 8298 KB

Description

Nagyon ritka, de nagyon híres betegségben szenvedek. Gyakorlatilag az egész világra allergiás vagyok. Sosem lépek ki a házból. Már tizenhét éve. Csak anyu és az ápolónÅ‘m, Carla van itt velem. 

Aztán egy napon egy költöztetÅ‘ cég teherautója áll meg a szomszéd ház elÅ‘tt. Kinézek az ablakomon, és akkor meglátom Å‘t. Magas, vékony, és csak feketét visel – fekete a pólója, a nadrágja, az edzÅ‘cipÅ‘je, sÅ‘t még a kötött sapkája is, ami alól egyáltalán nem lóg ki a haja. Észreveszi, hogy Å‘t figyelem, és megakad rajtam a tekintete. Csak nézzük egymást. Olly a neve. 

Lehet, hogy nem lehet megjósolni a jövőt, de azért ezt-azt mégis meg lehet. Például nagyjából biztos vagyok benne, hogy bele fogok szeretni Ollyba. És szinte biztos, hogy annak katasztrófa lesz a vége.

Nicola Yoon Jamaicán és Brooklynban, Long Islanden nÅ‘tt fel. Jelenleg Los Angelesben, Kaliforniában él a férjével, a kötet illusztrátorával, és a lányával, akiket Å‘rülten szeret. A Minden, minden az elsÅ‘ regénye. 

David Yoon író és designer. Feleségével, Nicola Yoonnal Los Angelesben, Kaliforniában él. Történetekről beszélgetnek, és felolvasnak hároméves lányuknak, Pennynek. David illusztrálta a Minden, mindent.


Free PDF Books "Minden, minden" Online ePub Kindle